Arama

Cimbom transferde büyük oynuyor

18/06/2025 15:44 | Son Güncelleme : 16/12/2025 22:07 | Okunma Sayısı : 291 | Golvar


Cimbom transferde büyük oynuyor

Leroy Sane transferiyle ses getiren Galatasaray, transferde büyük oynamaya devam ediyor. Şubat ayından beri Hakan Çalhanoğlu için pusuda bekleyen Aslan, istediği fırsatı da yakaladı ancak strateji biraz yalnız ilerliyor gibi. Hakan'ın da Cimbom'a yeşil ışık yakmasıyla transfer iyice alevlendi fakat Inter tarafı bu 'yangından mal kaçırır gibi' gelişen duruma biraz bozuk. Sezonu 0 çekerek kapatmaları, sahte sponsorluk ile mafya iddiaları üstüne bir de teknik direktörü Inzaghi'yi kaybeden Inter zaten oyuncu satışına açık, ancak şu anki izlenen yoldan pek hoşlanmış gibi gözükmüyorlar. İşi yokuşa sürmemeleri açısından biraz da Inter tarafının gönlünü yapmak en makulü olur. Galatasaray normalde bu transfer için 25 milyon Euro gibi bir bütçe belirlemişti ancak işler istediği gibi gider ve doğru politika izlerse daha ucuza bile kapatabilir, eğer karşı tarafın damarına fazla basılırsa Inter bu işi yokuşa sürebilir. İnce bir çizgi, dikkatli olmak lazım.

 

Öte yandan Barış Alper Yılmaz'ın durumu da merak ediliyor; yıldız oyuncu Avrupa hedefi nedeniyle ayrılığa yakın ancak başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk bu ayrılığa en az 1 sene daha engel olmak istiyor. Eğer Barış ayrılırsa da oraya yine bir yıldız oyuncu düşüncesi var. Kulusevski ve Sancho düşünülen isimler arasında ancak bir de öyle zor bir isim var ki, olursa çok büyük ses getirir ancak bana göre Osimhen transferinden daha zor. Avrupa ekiplerini devre dışı bırakacaksınız ki size düşecek o isim, bu konu da ağustos ayını bulur malum.

 

 

Stoper için hem genç potansiyelli, hem de taş gibi tecrübeli oyuncuları kapsayan iki liste var ancak şunu belirteyim; zor transferlerde çok fazla takılmamanız lazım, sonra işin ucu finalde menajer önerisine gidiyor. Galatasaray'ın önce Osimhen ve kaleci işini, ardından da oynayacağı sistemi belirlemesi gerekiyor. Sane transferi sonrası üçlü sistem zor gözüküyor, şu an istenen isimler de dörtlü - tek forvet sistemini gösteriyor ancak Icardi işi biraz unutuluyor sanırım. Icardi yedek kalır mı, kalmayacaksa sistem nasıl olacak? Bunlar da yeni sezon adına en kritik konular

 

Sevgi ve saygılarımla

KAĞAN DURSUN

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image