Arama

Fenerbahçe Neden Sessiz?

01/05/2024 06:27 | Son Güncelleme : 18/05/2024 22:01 | Okunma Sayısı : 222 | Golvar


Fenerbahçe Neden Sessiz?

Hani meşhur bir olay var ya, deveye bir şey diyorlar o da "Nerem doğru ki?" diyor ya hah işte Türk futbolunu özetleyebilecek bir olay. Ama dahası da var! Aynı devenin 3 bacağı yok, hörgüçlerde reklam var ama okunmuyor, deve hasta ve ölmeye gelmiş ama sahibi sağlıklı diyor! İşte tam Türk futbolunun özeti bu...

 

Epeydir yazamıyordum ama gelişmeleri tek tek yazıp da sıkmak istemem. O yüzden en sonuncu ile başlayayım; Fenerbahçe Sivas'ta doğrandı, 2 puanı hakemlerce gasp edildi! Tabi bu yaşanmadan önce perşembe günü de Konferans Ligi'nden elendi, hani uğruna süper kupa maçı ertelensin yoksa çıkmıyoruz denen turnuvadan!

 

Sonrasında ise Sivasspor maçına dair tek bir cümle dahi açıklama yapılmadı? Fenerbahçe 4 puan geriden seyrederken, 1 maç ile kapanmayacak fark varken? İnsanlar bununla ilgilenirken şimdi de İsmail Yüksek'in kalan 4 maçta oynayamayacak olması da işin kötü tarafı olarak eklendi! Üstelik aynı İsmail, EURO 2024'te milli takıma da elzem iken!

 

Türk futbolu kaosun içinde, Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma dahi benim duyumları doğrulayıp UEFA ve FIFA'nın işin içine dahil olmasını anlatmışken! Bizleri neler bekliyor açıkçası biz de bilmiyoruz ama şu var ki, Türk futbol tarihinin belki de en kirli sezonu bu sezon yaşanıyor! O 4 sene üst üste şampiyon yapılırken dahi Galatasaray en fazla 82 puan toplamışken şimdi 93 yapmış durumda! Birilerinin bu kadar el atması da hiç akla mantığa yatkın değil! Avrupa dönüşü tam puan kaybı derken 90'lara yaklaşırken Kayserispor maçında havadan penaltı, başka zaman Çaykur Rizespor maçında Abdülkerim'in faulüne rağmen sayılan gol ile 1-0 da olsa gelen 3 puan, hele bir Antalyaspor maçı var ki dünya böyle şaibeli maç görmemiştir! Üstelik maçın hakemi bile verdiği penaltıyı açıklayamazken! Zaten o Antalyaspor maçında yemesi gereken kırmızıları yeseler, bir sonraki hafta Beşiktaş'ta elleri boş sahadan ayrılacaklar! Derken Kasımpaşa maçındaki mucize hakem dokunuşu ile Kasımpaşa'nın alacağı maçı 4-3 almak gibi bir şey! Açıkçası hakemler verdiklerini geri alsalar, kalan 4 maçta 12 puandan 1 puanı geçtim 0 puan dahi almamaları gerekiyor ama bakacağız!

 

Fenerbahçe cephesinin ise niye sustuğunu herkes merak ediyor! Bende merak ediyorum! Var mı bir fikriniz? Yoksa şampiyonluğun gitmesi, istedikleri şey mi acaba?

 

Bütün bunlar da yetmez gibi bir de Ali Koç'un tekrar başkanlığa adaylığını açıklayacağını duyurması? Daha doğrusu duyum olarak birilerine söyletmesi? 

 

ÇOK AMA ÇOK GARİP!

 

Okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum...

 

Saygılarımla, Mustafa Hoca... 

Etiketler : Fenerbahçe UEFA ALİ KOÇ
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image