Arama

1 MAYIS DORTMUND-PSG İDDAA TAHMİNİ

01/05/2024 22:42 | Son Güncelleme : 19/05/2024 00:56 | Okunma Sayısı : 71 | Golvar


1 MAYIS DORTMUND-PSG İDDAA TAHMİNİ

DORTMUND EVİNDE ETKİLİ! 1 MAYIS DORTMUND-PSG İDDAA TAHMİNİ 

 

Borussia Dortmund bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nin dikkat çeken takımlarından biri. Özellikle çeyrek finalde büyük bir sürpriz yaparak yarı finale adını yazdırdılar. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Edin Terzic’in ekibi ilk maçı Wanda Metropolitano’da 2-1 kaybetmişti. Rövanş maçını ise 4-2 kazanan Borussia Dortmund turu geçti ve yarı finalde PSG’nin rakibi oldu. Bundesliga’da ise geçen hafta sonu Leipzig deplasmanında aldıkları 4-1’lik mağlubiyetin ardından ilk 4 şansları zora girdi. Yarı final ilk maçında Signal Iduna Park’ta PSG’i konuk edecek olan Borussia Dortmund galibiyet peşinde. Maç öncesinde Borussia Dortmund’da Ramy Bensebaini, Sebastien Haller ve Donyell Malen’in sakatlıkları sürüyor.

 

PSG SÜRPRİZLE TURU GEÇTİ 

 

PSG geçtiğimiz hafta sonu Fransa Ligue 1’de konuk ettiği Le Havre ile 3-3 berabere kaldı. Sürpriz bir beraberlik aldılar ama Pazar günü Monaco’nun mağlup olmasıyla birlikte bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu garantilediler. Luis Enrique’nin öğrencileri bu hafta UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Borussia Dortmund’un konuğu olacak. Çeyrek finalde Barcelona ile karşı karşıya gelen PSG ilk maçı Parc des Princes’de 3-2 kaybetmişti. Bu yenilginin ardından turu geçmeleri zor gözüküyordu ama Barcelona deplasmanında 4-1 kazanarak sürpriz yaptılar ve yarı finale yükseldiler. PSG yarı finalde Borussia Dortmund karşısında turun favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde PSG’de Presnel Kimpenbe’nin sakatlığı devam ediyor.

 

Dortmund-Psg Golvar Özel İddaa Tahmini 

 

Dortmund hücumda üretken bir takım. Özellikle taraftarı önünde kolay gol buluyorlar. Signal Iduna Park’ta gollere yöneleceğim. Karşılıklı gollerin çıkmasını bekliyorum.

 

 

İDDAA MASASI

 

Etiketler : iddaa iddaa tahmini PSG - DORTMUND İDDAA TAHMİNİ PSG DORTMUND ŞAMPİYONLAR LİGİ
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar

ad image